Service av fönster i Göteborg

Upplever du problem med dina fönster eller dörrar? Vi kan hjälpa er med allt från Läckage till fönster som inte går att stänga. Vi utför även byten av gångjärn beslag m.m.

Kan du inte stänga ditt fönster?

Lugn! Vi kommer ut till er på plats och hjälper till med att rätta till problemet. Fönster som inte går att stänga är en frustrernade sitution som kan bero på många fel. Träet kan ha dragit åt sig fukt och på så sätt svällt, eller så är något beslag krokigt. Vi löser det mesta på plats men kan om det behövs ta med fönster och dörrar till våran verkstad.

Behövs renovering så löser vi det och vid ersättning av reservdelar har vi ett nära samarbete med många partners på marknaden.

Vi fixar hantag och beslag som gått av

Många funktionsfel kan lösas på plats men där det kräver en större renovering av era fönster löser vi det i vår egna verkstad. På så vis kan vi garantera professionell service och ett kvalitativt resultat som håller i många år.

Vi smörjer sega gångjärn vid behov

Vi kan byta glas i de flesta fönster utan problem. Om du letar efter specialla reservdelar så har vi ett stort kontaktnät där vi kan hitta och ersätta det mesta. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Vi byter tätningslister för att minska läckage

Vi utför allt från byte av rötskadat trä, justering av bågen, glasning, kittning,  målning, tätning samt bullerdämpning. Hela fönster är ett måste för att innermiljön ska vara behaglig, både funktion och utseénde ökar välmående.