Renovering av fönster Göteborg

Behöver du som privatperson eller företag renovera dina fönster eller fönsterkarmar? Vi på Göteborgs fönsterrenovering har bred kunskap av tätning, snickeri och måleri av fönster och dörrar. Utöver renovering av befintliga fönster köper vi även in och byter ut dina fönster.

Egen verkstad

Många funktionsfel kan lösas på plats men där det kräver en större renovering av era fönster löser vi det i vår egna verkstad. På så vis kan vi garantera professionell service och ett kvalitativt resultat som håller i många år.

Byte av glas

Vi kan byta glas i de flesta fönster utan problem. Om du letar efter specialla reservdelar så har vi ett stort kontaktnät där vi kan hitta och ersätta det mesta. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Renovering

Vi utför allt från byte av rötskadat trä, justering av bågen, glasning, kittning,  målning, tätning samt bullerdämpning. Hela fönster är ett måste för att innermiljön ska vara behaglig, både funktion och utseénde ökar välmående.

Behöver du hjälp? - Vi svarar gärna på era frågor!

Göteborgs Fönsterrenovering


Fönsterreparation för dig som privatperson eller företaget

Vi servar och underhåller de flesta typer av fönster på marknaden. Behöver er bostadsförmedling reparera och underhålla fönstren på fasaden? Eller har träet på ditt fritidshus blivit rötskadat? Till oss är alla välkomna oavsett om du är privatperson, ett litet företag eller en större bostadsrättsförening. Vi erbjuder dig som kund renovering, reparation och service av fönster och dörrar. Och givetvis lägger vi stor vikt i att behålla originalutseendet och det ursprungliga av fasaden. Vi utför även funktionskontroll, smörjöversyn, byte av beslag samt byte av trasiga detaljer med reservdelar (brett kontaktnät). Vi har även avtal om att serva och underhålla fönster. Det kan ni hitta under partners.

Behöver du renovera dina gamla fönster?

Man skulle kunna tro att det är dyrt att reparera fönstren? Men faktum är att det inte behöver vara speciellt dyrt – i alla fall tycker inte vi det. Att reparera fönstren är ett krävande arbete som behöver göras noggrant och på rätt sätt. Vi erbjuder prisvärda fönstertjänster med hög kvalitet i Göteborg. Våra duktiga hantverkare är kunniga inom yrkena fönsterhantverkare, snickare, målare, fönstertekniker och tätningstekniker. Göteborgs Fönsterrenovering är ett familjeföretag som drivs av 11 personer som arbetar tillsammans i företaget och har en bred kompetens. 

Vi har även avtal om att serva och underhålla fönster som ni hittar under partners.

Vill du minska buller, få bättre inomhusklimat eller minska energikostnader?

Det finns många fördelar med att underhålla fönstren i fastigheten. Medlemmarna i bostadsföreningen kanske har klagat på mycket buller utifrån? I en bostadsförening kan det även handla om att få bättre ventilation eller minska energiåtgången. I det privata hemmet kan det istället vara viktigt att få det varmare under vintertid eller att förebygga risken för svåra fuktskador. Vi utför allt från byte av rötskadat trä, justering av bågen, glasning, kittning, målning, tätning samt bullerdämpning. Underhållna och hela fönster är ett måste för att innermiljön ska vara behaglig. Både funktion och utseende ökar välmående. 

Hur går fönsterrenoveringen till?

Beroende på vad felet är eller vad för reparation vi ska utföra kan vi antingen göra arbetet på plats eller så renoverar vi fönstren i vår egna verkstad. Vi gör allt noggrant och professionellt för att hjälpa dig som kund att förhindra fuktskador och bevara fönstrets livslängd.


Tänk på det här om du vill måla om dina fönster

Att måla om fönster kan kanske verka som ett ganska enkelt arbete, men det kräver noggrant förarbete i form av kittning. När vi kittar fönster tar vi först bort det gamla kittet och den gamla färgen. Om träet är dåligt byter vi även ut de dåliga delarna av det. Därefter rengör vi fönstret med målartvätt. När målartvätten är helt torr slipar och oljar vi fönstret. Därpå lägger vi på en grundfärg och låter torka. Sedan är det dags att kitta om fönstret. Efter att kittet har torkat kan vi slutligen måla fönstret i den nyans du som kund har valt. 

När kittningen är gjord har du ett betydligt snyggare och mer hållbart fönster. Har du gamla fönster kan du ha som system att alltid kolla fönsterkarmarna och att kittet inte börjar lossna. Om det skulle göra det kan du behöva kitta om fönstren en andra gång.

Vill du renovera fönster, byta fönster eller behöver du rådgivning? Kontakta oss idag.

Offertförfrågan