Renovering av fönster Göteborg

Göteborgs Fönsterrenovering drivs som ett familjeföretag. Vi är elva personer som arbetar tillsammans i företaget och ger det en bred kompetens. Hos oss hittar ni följande yrken är representerade Fönsterhantverkare, Snickare, Målare, Fönstertekniker och Tätningstekniker

Göteborgs Fönsterrenovering

Vi servar och underhåller de flesta typer av fönster på marknaden. Till oss är alla välkomna oavsätt om du är privatperson, ett litet företag eller en större bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra renovering, reparation och service av fönster och dörrar. Vi utför funktionskontroll, smörjöversyn, byte av beslag samt byter ut trasiga detaljer med reservdelar (brett kontaktnät).

Vi har även avtal om att serva och underhålla fönster som ni hittar under partners.

Egen verkstad

Många funktionsfel kan lösas på plats men där det kräver en större renovering av era fönster löser vi det i vår egna verkstad. På så vis kan vi garantera professionell service och ett kvalitativt resultat som håller i många år.

Byte av glas

Vi kan byta glas i de flesta fönster utan problem. Om du letar efter specialla reservdelar så har vi ett stort kontaktnät där vi kan hitta och ersätta det mesta. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.

Renovering

Vi utför allt från byte av rötskadat trä, justering av bågen, glasning, kittning,  målning, tätning samt bullerdämpning. Hela fönster är ett måste för att innermiljön ska vara behaglig, både funktion och utseénde ökar välmående.