ERA Fönster

Vi är autoriserad återförsäljare av ERA-fönster. ERA- fönster har tillverkat träfönster av hög kvalitet i över ett sekel. Fönstrena tillverkas i noga utvalt virke med omsorg och de lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion och design. Du kan även få fönster tillverkade i aluminiumklädda trästommar av högsta kvalitet.

Skicka en prisförfrågan

Här hittar du all information på respektive produkt såsom beslag, låsalternativ, energivärde, och bilder på detaljer. Svenska träfönster i högsta kvalité.

Aluminiumklädda Träfönster

Era Fönster tillverkar aluminiumklädda träfönster av högsta kvalitet och med känsla för detaljer. I tillverkningsprocessen prioriterar vi miljön och använder oss av material och metoder som genererar täta fönster för ökade energibesparingar. Aluminiumet ökar fönstrens livslängd och därför lämpar de sig väl på fasader som är utsatta för hårda vindar och väderlekar. Förutom en föredömliga hållbarhet har de ett exklusivt utseende och ger samtidigt ett naturligt intryck.

Du kan välja mellan alla tänkbara fönstertyper för att du ska kunna sätta in dem överallt i huset, och du kan även specialbeställa fönster som är anpassade efter dina specifika önskemål.

Träfönster

Era fönster har tillverkat träfönster av hög kvalitet i över ett sekel. Vi väljer virke med omsorg och lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion och design. I vår egen impregneringsanläggning rötskyddas, torkas och målas fönstren efter konstens alla regler. Detta resulterar i täta fönster som håller länge, oavsett väder och vind.

Det första steget mot ett kvalitetsfönster är valet av virke. Vi väljer furu med täta årsringar för absolut hållbarhet vilket lägger grunden för att fönstret ska hålla hög standard. Vidare behandling av virket är torkning, lamellimning, vakuumimpregnering och slutligen en täckande målning som görs i en elektrostatprocess.