RM Fönster

RM´s allmogefönster tillverkas som riktiga träfönster  och har en profilerad insida i gammal svensk standard, vi kan även leverera lika vackra fönster med utvändig aluminium. Profilerna är utformade efter gamla förlagor med tunna fina profiler för maximalt ljusinsläpp. Vi tillverkar även fönster med liggande post och separata bågar ett flaggfönster.

Skicka en prisförfrågan

Här hittar du all information på respektive produkt såsom beslag, låsalternativ, energivärde, och bilder på detaljer. Svenska träfönster i högsta kvalité.

Utåtgående Fönster

Vi levererar och monterar hela RM´s allmogefönster med en utåtgående öppning. Fönstrena går att få som 1+1 (med eller utan kittad IB), 2+1, 2+1 trä/alu samt utåtgående 3-glas fönster. RM-fönster har inte sparat på kvalitén när det kommer till deras allmogefönster. Fönstrena är byggda enligt gamla traditioner och tekniker.

 Inåtgående fönster

Vårt inåtgående fönster har en allmogeprofil på insidan av bågen och spröjsen. Ett äkta träfönster med enkelglas utåt och en dubbelruta inåt. När man väljer inåtgående så beror det oftast på att man ska kunna putsa fönstret enkelt inifrån.

Fast 3-glas fönster

Ett fast fönster passar mycket bra ihop med vårt utåtgående 3-glas fönster och används även till runda och halvrunda konstruktioner, spröjs lös utanpåliggande (snäppmodell). Önskas vädringsbåge i ett fast parti kan vi erbjuda det i samma enhet. Vi har 2 olika bredder att erbjuda på de glasdelande posterna.

Specialfönster

RM Fönster tillverkar alla typer av specialfönster både runda, halvrunda, sneda och bågformade efter kundens önskemål och ritning. Utförandet passar väl ihop med våra övriga allmogefönster och kunden själv väljer om det ska vara fast eller öppningsbart. Viss skillnad är det på fast och öppningsbart då det är olika konstruktioner men alla våra har en allmogeprofil på insidan.