Byt ut era gamla fönster hos oss

Det finns flera anledningar till att byta ut fönstren eller altandörren på ett hus. Byggnaden kanske har gamla fönster som är trasiga eller slitna. Det kan vara att ni redan har renoverat era fönster, men vill byta ut dem för att få ett annat utseende på byggnaden eller anpassa med vissa detaljer. Många kan uppleva att det är mörkt i hemmet och då kan nya och större fönster bidra till bättre ljusinsläpp. Vi erbjuder specialbeställda fönster anpassade för just din byggnad. Det kan handla om endast ett enstaka fönster eller hela byggnaden. Oavsett vad du vill ha kan vi hjälpa dig att få det du behöver så att du blir nöjd.

Specialtillverkade fönster 

Alla fönster ser olika ut och har olika förutsättningar. Vi är kunniga och har erfarenhet av alla möjliga modeller, former och storlekar. Behöver ni tips inför eller under ett fönsterbyte? Vi bidrar gärna med vår kunskap. Det kan handla om allt från små detaljer till en större helhet – men för oss är det viktigast att resultatet blir bra och att arbetet är anpassat till era behov och önskemål. Ingen byggnad är den andra lik och vi vet hur viktigt det är att välja rätt när det gäller exempelvis mått och beslag. Därför specialtillverkar vi fönster som passar för just er. Vi har dels samarbete med välkända märken som ERA-fönster, RM-fönster och VELFAC-fönster, men vi har även ett eget snickeri där vi tillverkar fönster och dörrar. 

Offertförfrågan på fönster
VELFAC fönster

VELFAC Fönster

Klassiskt eller modernt, traditionellt eller med kant? Hos VELFAC hittar du fönster och dörrar som är tillverkade enligt mått och som är anpassade för just ditt projekt. Olikheterna i våra fönsterserier säkerställer att du alltid kan hitta ett helt perfekt fönster, oavsett vilket projekt du arbetar på.

RM-Fönster

RM-Fönster

RM´s allmogefönster tillverkas som riktiga träfönster  och har en profilerad insida i gammal svensk standard, vi kan även leverera lika vackra fönster med utvändig aluminium. Profilerna är utformade efter gamla förlagor med tunna fina profiler för maximalt ljusinsläpp. 

ERA-Fönster

ERA-Fönster

Vi är autoriserad återförsäljare av ERA-fönster. ERA- fönster har tillverkat träfönster av hög kvalitet i över ett sekel. Fönstrena tillverkas i noga utvalt virke med omsorg och de lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion och design.

Anlita oss när du ska byta ut dina gamla fönster

Att byta fönster kräver försiktighet och noggrannhet och kan vara svårt för den enskilda personen att göra själv. Att ta in oss lönar sig för er och är positivt på många sätt. Det blir dels mer tidseffektivt och monteringen blir betydligt mer säker. Dessutom får du garanti på fönstren och monteringen när du anlitar oss. Det finns en rad andra positiva aspekter av att byta ut slitna, omoderna och gamla fönster. Vi nämner några här.

Mer pengar i fickan med nya fönster

Att byta fönster bidrar dels till en bättre inomhusmiljö och ventilation. Med nya fönster spar du in på energikostnader – du minskar elförbrukningen och kan på så sätt spara dina pengar till något roligare. Kanske inredning till fönsterbrädan? Du får alltså ett billigare boende och bättre inomhusklimat med nya fönster. 

Nya och säkra fönster håller tjuven borta

Gamla fönster som har några år på nacken har oftast inte samma säkerhet som nya fönster. Om du ersätter dina gamla fönster med nya kommer du med stor sannolikhet få ett säkrare hem som är svårare att bryta sig in i. Det vanligaste sättet en inbrottstjuv bryter sig in i en bostad är via ett dolt fönster eller altandörr. Därför är det viktigt med inbrottsklassade fönster och dörrar. Med våra fönster kan du känna dig trygg i ditt hem. Vi tillverkar fönster som är beprövade och inbrottssäkra. Våra fönster och dörrar går att få med inbyggda 

Offertförfrågan på fönster

Skicka en prisförfrågan

Ni får gärna skicka en offertförfrågan redan idag! Vi återkommer så snart vi kan med prisförslag.

Skicka en prisförfrågan