Moderna panoramafönster från golv till tak

Vi gör fönsterbyten i Göteborg

Har du tänkt på att fönstren är lite av husets själ – de speglar hur hela huset mår. Ett äldre hus kan få ett nytt liv om du byter ut dess fönster. Bygger du ett helt nytt hus är det viktigt att investera i fönster- och dörrlösningar som håller länge. Men hur vet man vilka fönster som passar bäst och vad finns det att välja på? Man vill förstås behålla husets unika karaktär samtidigt som man vill ha moderna, funktionella fönster som ger ljusinsläpp och sparar energi. Våra kunder har olika önskemål och förutsättningar beroende på vad för slags hus och fastighet det gäller. 

Varför nya fönster?

Ibland kan det förstås räcka med att reparera gamla fönster och hos oss på Göteborgs Fönster utför vi givetvis även fönsterreparationer. Men om ditt hus har gamla fönster som är slitna och trasiga är det ibland mer ekonomiskt att helt enkelt byta ut dem. Vi kan hjälpa till med specialbeställda fönster som passar stilen på just ditt hus. Om du isolerar ditt hus för att spara energi är det ju vettigt att också samtidigt investera i nya, energisnåla fönster.

Det finns många anledningar till att man behöver byta ett fönster och alla förutsättningar är olika, beroende på vad för slags hus eller fastighet det handlar om. Till skillnad från många andra i fönsterbranschen som enbart sysslar med reparationer erbjuder vi på Göteborgs Fönsterrenovering en helhetslösning i form av nyförsäljning och nytillverkning. 

Våra duktiga snickare specialtillverkar dina fönster eller dörrar för att de ska passa in på just ditt hus, vad gäller storlek, mått och beslag. Vi samarbetar också med välkända märken som ERA-fönster, RM-fönsteroch VELFAC-fönster.

 

Planera för framtiden

När du bestämt dig för att det är nya fönster du vill ha är nästa steg att tänka på hållbarheten. Hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering har vi som högsta policy att jobba grundligt. Våra fönster håller i över 50 år med rätt underhåll och renovering, medan många av våra konkurrenters fönster behöver bytas ut redan efter 10–15 år trots underhåll. Vill du göra en långsiktig investering är vi alltså det mest prisvärda valet på marknaden.

 

Tänk på miljön – och din ekonomi!

Kanske dina gamla fönster glappar och släpper in drag om vintern? Med nya, moderna fönster förbättrar du husets energikostnader betydligt. Du kommer genast att märka en skillnad på inomhusmiljön och även ljudnivån om du bor nära en hårt trafikerad gata. För dig som tillhör en bostadsrättsförening är obligatoriska ventilationsbesiktningar en del av tillvaron. Därför är bra ventilation är en annan viktig orsak att byta ut fönstren. 

En annan fördel med dina nya fönster är att de kommer att hålla värmen kvar i huset på vintern, men även hålla det svalt under sommarmånaderna. Detta gör att du sparar energi på sikt och livslängden på ditt hus förlängs. Om du en dag bestämmer dig för att sälja ditt hus kommer din investering i nya fönster att öka husets värde.

 

Vi finns nära till hands

Med 53 års erfarenhet har vårt familjeföretag mycket kunskap att erbjuda dig som bor i Göteborg och västra Sverige. Du kan alltid komma till oss med frågor och funderingar och vi är med dig hela vägen tills du hittat en lösning som passar och fungerar för just dig och ditt hus. 

När du anlitar oss har du tillgång till både renovering, fönster- och dörrbyte samt nytillverkning och försäljning under samma tak. Hör av dig till oss för en offert! Vi lovar att göra allt vi kan för att hjälpa dig med ditt fönsterprojekt! 

 

FAQ

  • Var hittar jag hjälp med att renovera och byta fönster och dörrar i Göteborg?

    Hos Göteborg Fönster hjälper vi dig att renovera och byta fönster och altandörrar i Göteborg och västra Sverige.

  • Var köper jag energisnåla och hållbara fönster för mitt hus i Göteborg?

    Våra kunniga snickare på Göteborgs Fönster i Göteborg tillverkar hållbara och energisnåla fönster som passar in på ditt hus stil.

  • Vem i Göteborg kan byta ut eller renovera mina fönster?

    Hos oss på Göteborg Fönster ger vi dig en hållbar lösning när vi byter ut eller tillverkar nya fönster som passar stilen på ditt hus i Göteborg.