Specialtillverkade fönster med stort ljusinsläpp

Vi fixar det! Hos oss kan du få specialbeställda fönster

Som nybliven husägare har man många tankar i huvudet och det blir många diskussioner kring frukostbordet. Om du köpt ett äldre hus behöver ofta fönstren eller altandörrarna bytas ut först – speciellt om du befinner dig i Göteborgsområdet. Vädret på västkusten sätter sina spår och sliter hårt på fönsterkarmar och beslag. Och sedan var det förstås det där med energikostnaden. Även nyare hus kan behöva en uppfräschning. Du har säkert din egen idé om både design och ljusinsläpp. Tänk om man kunde slå ut en vägg där och sätta in ett stort fönster i stället? Hos Göteborgs Fönster har vi svaren på dina frågor – vi tillverkar specialbyggda fönster av hög kvalitet!    

Gamla fönster – hur bevarar jag charmen om jag byter till nya? 

Som husägare vill man givetvis bevara det unika i sitt hem. Det var kanske just de där fina gamla fönstren med spröjs som man föll för när man köpte huset. Kan man inte bara måla dem?

Det kan vara frestande att försöka sig på fönsterrenovering på egen hand. Men om fönstren är slitna och trasiga bör du överlåta jobbet åt proffsen. Hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering har vi lång erfarenhet av att både renovera, byta ut och nytillverka fönster och dörrar. Och vi ger dig dessutom garanti på fönstren och monteringen.

Om du är orolig för att den gammaldags charmen ska ändras med nya fönster behöver du inte oroa dig! Numera finns hur många möjligheter som helst att åstadkomma en äldre stil på nytillverkade fönster. I vår egen verkstad har vi kunniga och erfarna snickare som kan specialtillverka fönster och dörrar så att de passar in på just ditt hus och blir precis så som du vill ha dem.

 

Varför förnya fönstren och dörrarna på huset?

Anledningarna är många, vare sig du har ett äldre eller modernare hus. Trasiga och slitna fönster gör ingen glad och de har dessutom stor inverkan på plånboken. 

Energikostnaden blir alltmer viktigt med skenande elpriser och det gäller att täppa till alla hål där pengarna försvinner. Med nya fönster får du en betydligt bättre inomhusmiljö och ventilation, samtidigt som du sparar på värmekostnaden. Du får ett hus som håller värmen på vintern, men är svalt om somrarna. På lång sikt finns det mycket pengar att spara.

Hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering sätter vi kvaliteten högt och arbetar grundligt. Därför har våra fönster en lång hållbarhet. Med oss får du ett fönsterbyte som höjer prisvärdet på ditt hus om du en dag skulle bestämma dig för att sälja.

 

Håll bullret ute – och tjuvarna! 

Om du bor i en bullrig miljö, med en hårt trafikerad gata utanför kommer du snart att märka skillnaden när vi har bytt ut dina fönster. Det blir behagligare att vistas inomhus, helt enkelt. 

En annan viktig aspekt är förstås säkerheten. Tråkigt nog måste det också tas med i beräkningarna eftersom äldre fönster är betydligt lättare för tjuven att bryta sig in i. Det vanligaste sättet tjuvar tar sig in är via dolda fönster eller altandörrar. Med fönster och dörrar från oss ökar du inbrottssäkerheten betydligt.

 

Specialtillverkade fönster för din unika design

Även med ett nyare hus kan man vilja ändra på designen. Kanske du vill slå ut en vägg, öppna upp och ta in miljön utanför för att få in mer ljus i vardagsrummet? Kanske nya altandörrar i glas? Eller hur vore det med små runda fönster däruppe vid gavlarna?

Låt fantasin flöda och hör sedan av dig till oss på Göteborgs Fönsterrenovering! Våra erfarna snickare hjälper dig med att skapa specialtillverkade och hållbara fönster som åstadkommer exakt den effekt du är ute efter. 

Förutom att vi kan specialtillverka dina fönster och dörrar i vår egen verkstad så samarbetar vi även med välkända märken som ERA-fönster, RM-fönster och VELFAC-fönster där du kan hitta många fina lösningar ditt hus.

Hör av dig till oss på Göteborgs Fönsterrenovering – ett familjeföretag med lång erfarenhet!

 

FAQ

  • Kan jag renovera och köpa nya fönster samtidigt?

    Göteborgs Fönsterrenovering hjälper dig med både renovering och specialtillverkning av hållbara fönster och dörrar på ditt nya eller gamla hus i västra Sverige.

  • Vad innebär det med specialtillverkade fönster?

    Med specialtillverkade fönster menar vi att du kan få fönster som matchar både måtten och stilen på ditt hus.

  • Var kan jag få hjälp med att hitta specialtillverkade fönster i Göteborg?

    Hos Göteborgs Fönster hjälper våra erfarna snickare dig att tillverka specialtillverkade fönster och dörrar som passar just ditt hus.