Renovera fönster är ett smart sätt att spara energi hemma

I dessa tider utgör energikostnader en allt större del av månadsutgifterna, vare sig man är villaägare, medlem av en bostadsrättsförening eller kommunal fastighetsägare. Har du tänkt på att du kan spara mycket pengar genom att se över fönstren? Täta fönsterlister och energismarta fönsterglas betyder faktiskt mycket mer än man kan tro. Hos oss på familjeföretaget Göteborgs Fönsterrenovering har vi 53 års erfarenhet av att renovera fönster. Hör av dig till oss för att prata fönster och få professionella råd om hur vi bäst kan hjälpa dig att hålla kostnaderna nere – nu och i framtiden.  

 

Behåll värmen inomhus och spara energi hemma

 

Dragiga fönster är aldrig trevligt och dessutom innebär det ökade – och onödiga – värmekostnader när din dyrbara inomhusvärme pyser ut. Du eldar för kråkorna helt enkelt! Genom att se till att dina fönster är energisnåla gör du en insats för såväl planeten som plånboken. Göteborgs Fönsterrenovering renoverar, tätar och kittar om fönstren och vi kan även byta ut glaset i dina fönster mot modernare och energismartare glas. Du kommer snart att märka en stor skillnad i dina värmekostnader. Med renoverade fönster får du det varmt och skönt inomhus på vintrarna men också svalt om somrarna.

 

Vad händer egentligen under en fönsterrenovering?

 

Du kanske gruvar dig för vad en renovering kommer att innebära för dig, rent praktiskt? Då kan vi lugna dig med att vi utför jobbet på plats så långt det bara är möjligt. Och om det inte går, fixar vi fönstren i vår verkstad i Sävedalen i stället. För dig som bor i Göteborgsområdet är vi aldrig långt borta – och vi håller dig ständigt informerad om vad som händer, ända tills du är nöjd med slutresultatet.

Ett vanligt problem vid renovering är att fönstren hänger utanför, vilket beror på att vridbeslagen har gått sönder. Då bildas ett litet glapp som förstås släpper ut värme. För att reparera den här typen av problem krävs ofta en kranbil, vilket kan bli dyrt. Men hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering är vi unika – för vi klarar att byta vridbeslagen inomhus, utan kranbil. Detta sparar också mycket pengar!

 

Låt oss renovera dina fönster – i framtiden också

 

Hör av dig till oss på Göteborgs Fönsterrenovering för att sätta upp ett kontrakt där vi tar hand om service och underhåll under längre tid, så slipper du tänka på det. Vi hjälper statliga och kommunala förvaltningar, små och stora fastighetsägare och även privatpersoner att säkra fönsterunderhållet för framtiden och vi har många nöjda kunder.

Bostadsrättsföreningar behöver till exempel utföra obligatoriska ventilationsbesiktningar och då kan det kännas tryggt för medlemmarna att veta att det finns professionell hjälp att få med fönsterrenoveringen. Och som en extra bonus får man förstås även minskad bullernivå från gatan utanför! 

Skulle du bestämma dig för att helt enkelt byta ut fönstren, kan vi ordna det också. Våra erfarna och utbildade hantverkare utför specialtillverkning av fönster – eller så kan du välja bland kända fönstermärken som VELFAC-fönster, RM-fönster och ERA-fönster. 

Kontakta Göteborgs Fönsterrenovering – vi ger dig en behagligare inomhusmiljö och hjälper dig spara energi hemma!

 

 

Frågor och svar

Vad kan jag göra för att spara energi hemma?
Göteborg Fönsterrenovering hjälper dig att spara pengar när våra erfarna fönsterhantverkare tätar och lagar dina fönster för att skapa en energisnål och bättre inomhusmiljö med minskat buller.


Måste fönstren tas bort när man renoverar fönstren?
På Göteborgs Fönsterrenovering gör vi arbetet på plats så långt som det är möjligt och annars fortsätter våra utbildade hantverkare jobbet nära dig, i vår verkstad i Göteborg.


Hur kan jag få hjälp med service och underhåll av mina fönster?
Sätt upp ett kontrakt med Göteborgs Fönsterrenovering och låt oss ta hand om service och professionell renovering av dina fönster och dörrar så ökar du husets värde på sikt.