Stora fönsterpartier - Göteborgs fönsterrenovering hjälper dig med fönsterbyte

Rätt fönster är viktigt när du ska bygga energisnåla hus

Går du i husbyggartankar? När du ska bygga ett hus från grunden har du all möjlighet att få det rätt redan från början. Du har säkert klart för dig hur många rum ni vill ha, om det ska finnas grovkök eller om badrummet ska ha badkar eller dusch. Men – har du tänkt på vad för slags fönster du ska ha? Idag är det viktigare än någonsin att hålla energikostnaderna nere, både för miljöns skull och för din egen ekonomi. Här kan vi på Göteborgs Fönsterrenovering hjälpa dig! Med många års erfarenhet och specialutbildade hantverkare har vi den kunskap som behövs för att leverera de energisnåla fönster som just ditt hus behöver!

 

Vi hjälper dig med både nytillverkning av fönster

 

Trots namnet gör vi mycket mer än renoverar fönster hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering. Vi är en familjefirma som har lång erfarenhet av att skaffa fram nya fönster åt nöjda kunder i Göteborg och västra Sverige. De flesta fönsterfirmor gör endera eller, men vi sköter allt inom renovering, byte av fönster och dörrar, nytillverkning och även försäljning av kända märken som VELFAC-fönster, RM-fönster och ERA-fönster

Vare sig du vill ha enkla fönster eller en mer avancerad stil står vi till tjänst och specialtillverkar fönstren precis som just du vill ha dem. Du kanske är ute efter speciella detaljer, form, storlek eller beslag men har gett upp att hitta dem på nätet? Vi har ett stort kontaktnät och många partners så att vi kan hjälpa dig förverkliga dina idéer!

I vår verkstad i Sävedalen jobbar duktiga hantverkare, alla med sina speciella utbildningar inom fönsterteknik, måleri, träbearbetning och smide. Vi sätter kvalitetsribban högt och vår ledstjärna heter grundligt arbete. Vill man ha hållbara fönster måste man vara noga, redan från början. Hör av dig till oss för en offert!

 

Vad bör man tänka på när man väljer fönster?

 

Om du bor i Göteborg och längs Västkusten vet du att vi får vår beskärda del av vind, regn och rusk. Våra ständiga årstidsväxlingar medför ändrade temperaturer vilket innebär fukt mellan fönsterglaset och ramen. Det är viktigt att fönstren håller tätt och inte släpper in vare sig regn eller vind. 

Med nya fönster från oss slipper du drag och får en behaglig inomhustemperatur året om. Fönstren ska hålla värmen inne och kylan ute om vintrarna, men skapa en skön och sval känsla om somrarna. Våra fönster ser dessutom till att hålla bullret på utsidan – något man uppskattar om man bor i en stadsmiljö med mycket trafik utanför. Med bra fönsterdesign och energismarta fönsterglas kan du spara många slantar. Vi kan hjälpa dig att hålla värmekostnaderna nere. 

Förutom energikostnader, drag och buller så spelar även inbrottssäkerhet en stor roll. Med nya fönster och altandörrar med moderna och effektiva lås gör man det svårare för tjuven!

 

Vi är med dig hela vägen

 

Vad du än väljer så ska du veta att vi finns där för dig ända tills du är nöjd med resultatet. Hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering gör vi jobbet färdigt och håller dig informerad om vad som händer under tiden. Inga kostnader ska komma som en överraskning för dig och betalningsproblem förekommer ytterst sällan hos oss. Det kan också kännas bra för dig som Göteborgsbo att veta att vi finns nära dig, i Sävedalen. 

Vi släpper dig inte ens när vi satt in dina nya fönster i ditt hus. Vi rekommenderar att du sätter upp ett kontrakt hos oss där vi tar hand om framtida service och underhåll av fönstren så att du vet att de sköts om på bästa sätt även i framtiden.

Hör av dig till oss på Göteborgs Fönsterrenovering för att prata fönster eller för att få en offert på hållbara lösningar som passar just dig och ditt hus! 

 

 

Frågor och svar

Vad bör man tänka på när man väljer fönster?
Göteborgs Fönsterrenovering hjälper dig välja energisnåla och bullerdämpande fönster till ditt nya hus så du sparar pengar på energismarta lösningar som passar just dig och stilen på ditt hus.


Hur kan jag få hjälp med mina nya fönster i framtiden?
Göteborgs Fönsterrenovering både specialtillverkar och renoverar fönster och du kan sätta upp ett kontrakt med oss där vi servar och underhåller dina fönster i framtiden för att ditt hus ska behålla sitt värde.


Vad är viktigt när man väljer fönster i Göteborg?
Göteborg och Västkusten är ett väderutsatt område med mycket regn, vind och snabba temperaturväxlingar. I det här området är det därför extra viktigt att investera i fönster som håller hög kvalitet och inte släpper in fukt.