Hos oss kan du både reparera, tillverka och köpa fönster

Har du våndats över alla olika jobb som behöver göras på ditt hus? Vare sig det handlar om ett äldre hus med farstukvist eller en modern villa finns det alltid något att fixa. De där slitna källarfönstren kanske skulle behöva repareras? Eller behöver du byta ut altandörrarna mot något mer energisnålt och modernare? Och tänk om du kunde öppna upp vardagsrummet för att släppa in lite mer ljus! Blotta tanken på hur många olika firmor man måste anlita för alla olika arbeten kan avskräcka den mest företagsamma fastighetsägare. Där kan vi på Göteborgs Fönsterrenovering hjälpa dig.

 

Vi utför både reparationer och nytillverkning 

Medan andra företag i fönsterbranschen satsar på endera reparationer eller nytillverkning kan du få både och hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering. Det sparar både din tid och energi. Vi har ett brett utbud och kan erbjuda renovering, nytillverkning, försäljning, service och underhåll av fönster och dörrar i Göteborg med omnejd. Vi startade redan 1970 så vi har varit med ett bra tag!

Hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering tycker vi det är spännande att fler och fler gamla sekelskifteshus återfår sin ursprungliga stil med spröjsade fönster. Vi hjälper gärna till att förvalta vårt byggnadsarv hos både privata husägare, kommunala förvaltningar och bostadsrättsföreningar. 

 

Ibland räcker det med reparation

Våra duktiga snickare har rätt kompetens för att ta hand om dina fönster och dörrar. Väldigt ofta handlar problemen om att fönstren eller dörrarna krånglar. Är dina fönster kanske svåra att stänga? Har du handtag och gångjärn som inte fungerar längre? Om vridbeslagen gått sönder kan det till exempel hända att fönstret hänger utanför. Där är vi unika på Göteborgs Fönsterrenovering eftersom vi kan byta dem inomhus – utan kranbil, som många andra fönsterföretag använder. Där sparar vi en fjärdedel av vad det skulle kosta annars!

En annan vanlig fråga vi får är vad man kan göra åt träfönster. Trä är ett underbart material, men här uppe i Norden växlar klimatet och luftfuktigheten hela tiden, i takt med våra årstider. När trä drar åt sig fukt sväller det och skapar problem. Därför är det viktigt att förhindra spridning av fukten så den inte skadar resten av fastigheten. Du behöver underhålla dina träfönster, helt enkelt – och det fixar vi på Göteborgs Fönsterrenovering! Vi byter ut rötskadat trä, justerar bågarna och gör kittning, målning, tätning och bullerdämpning.

Många reparationer kan vi utföra vi på plats, men för större reparationer gör vi jobbet i vår verkstad. Du kan alltid lita på att vi gör ett grundligt jobb med hög kvalitet, för hållbarhet är viktigt för oss. Fönster ska hålla länge och om du frågar oss innebär länge minst 15–20 år. 

 

Specialtillverkade lösningar som passar ditt hus

Om du i stället är ute efter att byta ut dina fönster kan vi erbjuda dig fönster som är specialtillverkade i vårt egna snickeri. Berätta för oss vad du vill ha så fixar vi designen efter dina önskemål. Vi har hjälpt många nöjda kunder i Göteborgsområdet att förverkliga deras speciella önskningar. Du kan även köpa färdiga fönsterlösningar hos oss för vi samarbetar med kända fönstermärken som VELFAC-fönster, RM-fönster och ERA-fönster.   

 

Vi har lång erfarenhet och följer dig hela vägen

Vad du än bestämmer dig för ska du veta att du kan lita på kvaliteten oss på Göteborgs Fönsterrenovering. Vi är tydliga med priset redan från början, håller dig informerad och lämnar dig inte förrän jobbet är klart och du är nöjd. Vi finns i Sävedalen – nära till hands för våra kunder i Göteborg! Hör av dig till oss för en offert!

 

Frågor och svar

Kan någon både reparera och specialtillverka fönster i Göteborg?


Göteborgs Fönsterrenovering utför både reparationer och nytillverkning av fönster och dörrar i Göteborg.


Var finner jag nya fönster som passar stilen på mitt hus i Göteborg?


Göteborg Fönsterrenovering kan tillgodose dina renoveringsbehov när det gäller specialtillverkade fönster och dörrar i Göteborg.


Var hittar jag någon som kan reparera och tillverka fönster i Göteborg?


Hos Göteborgs Fönsterrenovering utför vi både reparationer och specialtillverkar fönster och dörrar som passar just ditt hus i Göteborg.