Fönster och dörr från golv till tak med dekorativ spröjs

Fönster – vad är viktigt för att skapa rätt känsla

Alla som har köpt ett äldre hus har väl tänkt tanken att de där gamla slitna fönstren nog borde bytas ut. Men hur behåller man i så fall husets gamla stil? Man vill ju inte förstöra husets karaktär och design genom att sätta dit fönster som inte passar in och som lekman är det inte alltid lätt att veta vad som blir bäst. Hör av dig till oss på Göteborgs Fönsterrenovering så hjälper vi dig med speciallösningar som är unika på marknaden och som skapar rätt känsla. Oavsett vad du väljer är vi med dig hela vägen tills du har fått den lösning du är nöjd med.

Vi hjälper dig att tillverka fönster med rätt känslan

Vårt familjeföretag i Göteborg har hela 53 års erfarenhet, så våra kunniga hantverkare kan det där med fönster, både nya och gamla! Till vår glädje har vi märkt hur intresset för det ursprungliga och genuina har ökat och är mer levande idag än för bara några år sedan. Varje hus har sin egen historia och själ – så det känns fint när vi kan hjälpa husägare att tillverka fönster som passar huset.

Hos oss är du alltid välkommen att ställa frågor innan du börjar renovera eller köpa nya fönster. Det kan handla om allt ifrån små detaljer som mått och beslag till själva helhetsintrycket. Kanske dina gamla fönster är trasiga eller slitna och behöver repareras? Eller kanske du vill ha bättre ljusinsläpp? Spara energi med helt nya fönster? Vad du än behöver så tveka inte att kontakta oss. 

Nytillverkade fönster behöver inte sticka ut

Om medlemmarna i en bostadsrättsförening ska renovera en fin 1800-talsport mot gatan så vill de troligen inte sätta in en modern entré utan behöver en lösning som stämmer med fastighetens stil. Vare sig det gäller statliga som kommunala förvaltningar, små och stora fastighetsägare eller privatpersoner med mindre hus är det viktigt att bibehålla rätt design och val av material. Det är där vi kan hjälpa dig.

En i raden av våra nöjda kunder är Nääs Fabriker i Lerum. Deras runda pivåfönster var onekligen unika, men rätt slitna – och behövde förnyas. Var skulle de få tag på nya fönster med ett så unikt uttryck? De fann lösningen hos oss på Göteborgs Fönsterrenovering! Vi har ett eget snickeri där våra erfarna snickare kan tillverka unika fönster och dörrar. I fallet med Nääs Fabriker kunde vi använda de avlagda fönstren som förlaga och tillverka helt nya.

Förutom att vi reparerar och specialtillverkar nya fönster i vårt eget snickeri samarbetar vi även med välkända märken som ERA-fönster, RM-fönster och VELFAC-fönster. Vi har alltså ett brett sortiment av fönsterlösningar och vägleder dig mer än gärna.

Slipp krånglet och garantera kvaliteten

Det kan förstås vara frestande att försöka sig på att fixa fönster själv. Men tänk på att du vinner mycket tid och får mindre krångel om du anlitar oss. Att montera fönster är inte det lättaste och jobbet blir betydligt grundligare gjort om du låter oss ta hand om det. Dessutom ger vi dig en garanti på både fönstren och monteringen.

Vi på Göteborgs Fönsterrenovering kan erbjuda våra kunder renovering, nytillverkning, försäljning, service och underhåll av fönster i västra Sverige. Det faktum att vi finns i Sävedalen gör att vi kan hålla en bra kontakt och är nära tillhands när du behöver oss. Vi överger dig inte utan är med ända tills slutresultatet blir bra och som du vill ha det.

FAQ

  • Hur skapar jag rätt känsla när jag byter fönster på huset?

    När du byter ut fönstren på huset är det viktigt att du använder fönster som matchar husets stil. Det är viktigt att tänka på fönstrens storlek och att stilen hänger ihop med när huset byggdes.
  • Måste jag renovera gamla fönster eller kan jag köpa nya som fortfarande skapar rätt känsla?

    Hos Göteborgs Fönsterrenovering kan vi tillverka nya fönster som fortfarande skapar rätt känsla. Vi kan göra det genom att till exempel använda dina gamla fönster som förlaga.
  • Var hittar jag fönstertillverkare i Göteborg?

    Göteborgs Fönster har lång erfarenhet av reparationer och tillverkning av fönster av hög kvalitet.